Firmaprofil - Et tag lavet af Guld

Tækkefirmaet er registreret som enkeltmands virksomhed. Firmaet drives i fællesskab af Finn og Thomas Guld, som en familievirksomhed.

Vi udfører alt arbejde i forbindelse med opførelse af stråtag. Vi udfører alt tække- og tømrerarbejde, brandsikring, efterisolering og eventuelle energiforbedringer. Vi har især specialiseret os i opsætning af buede kvistvinduer og i opsætning af indvendig buet gips og afleverer kvistene indvendig malerklare. Vi udfører alt til et færdigt stråtag.

Bliv ringet op for en uforpligtende samtale

Udfyld formularen herunder og ringe dig op snarest muligt, så du kan høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Vi er energivejleder, tømrer og tækkemænd og kan udover stråtag også udføre opbygning af første sale og opførsel af tilbygninger. Se eksempler her

Vi lægger vægt på en god kundebetjening herunder:​

  • at der er klare aftaler og ved større arbejder skriftlige tilbud, hvor aftalerne er klart og entydigt beskrevet og udspecificeret med priser på de enkelte arbejder.
  • at vi gennemgår det udførte arbejde ved afslutningen.
  • at de anvendte materialer opfylder alle lovmæssige krav og er kontrolleret for fejl.
  • Firmaet beskæftiger flere tækkemænd, en tømrer og en lærling, som arbejder i to hold, så vi kan påtage os store som små opgaver.

Finn startede foråret 1980 hos tækkemand Godtfred Skjoldager Hansen i Herlev. I 1984 flyttede han til Køge, og siden foråret 1987 har han været selvstændig tækkemand.

I starten var Finn alene med en enkelt medhjælper, der hjalp i perioder. Ellers var firmaet baseret på samarbejde med andre tækkemænd, især tækkemand Johan Nielsen og tækkemand Peter Nielsen. Firmaet har langsomt udviklet sig med flere aktiviteter og medarbejdere.

Thomas har været med i firmaet fra han var ganske ung og fik interesse for arbejdet. I 2002 besluttede han at tage en håndværks uddannelse som tækkemand og gik i lære i firmaet. Siden 2006 har han været uddannet tækkemand. Siden har han uddannet sig som tømrer og energivejleder og siden 2009 har han deltaget i firmaet ledelse.

I 1995 blev firmaet meldt ind i Sjællands Tækkemandslaug, som siden 2001 blev til Dansk Tækkemandslaug og hermed blev firmaet dækket af BYG GARANTIORDNING.

Hvis det mod forventning går galt

Med en håndværker med Byg Garanti er du dækket mod fejl og mangler op til 150.000 kr. inkl. moms. Alle tvister indbringes for Byggeriets Ankenævn.

Byggeriets Ankenævn

H. C. Andersens Boulevard 18, 1553 København V

Telefon: 72 16 02 00 (kl. 10.00 – 12.00)

Mail: info@byggerietsankenaevn.dk

Hjemmeside: www.byggerietsankenaevn.dk

Vi er stolte af vores arbejde

Her kan du se et udsnit af vores arbejde. 

Du kan se flere opdateret billeder på vores Facebook

Kontakt os og hør mere eller få beregnet en pris på din opgave

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder, priser eller lignende,​ eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave.

Vi udfører alt arbejde i forbindelse med opførelse af stråtag. Vi udfører alt tække- og tømrerarbejde, brandsikring, efterisolering og energiforbedringer.

Vi er medlem af

Har du spørgsmål?

Ring til os via nummeret herunder eller send en mail til post@finnguld.dk

Henvendelser besvares inden for 24 timer.​

Tækkemand Chresten Finn Guld

CVR​: 12953003

Åshøjvej 8, 4600 Køge​