Firmaprofil - Et tag lavet af Guld

Tækkefirmaet er registreret som enkeltmands virksomhed. Firmaet drives i fællesskab af Finn og Thomas Guld, som en familievirksomhed.

Vi udfører alt arbejde i forbindelse med opførelse af stråtag. Vi udfører alt tække- og tømrerarbejde, brandsikring, efterisolering og eventuelle energiforbedringer. Vi har især specialiseret os i opsætning af buede kvistvinduer og i opsætning af indvendig buet gips og afleverer kvistene indvendig malerklare. Vi udfører alt til et færdigt stråtag.

Vi er energivejleder, tømrer og tækkemænd og kan udover stråtag også udføre opbygning af første sale og opførsel af tilbygninger. Se eksempler her

Vi lægger vægt på en god kundebetjening herunder:

Firmaet beskæftiger flere tækkemænd, en tømrer og en lærling, som arbejder i to hold, så vi kan påtage os store som små opgaver.

Finn startede foråret 1980 hos tækkemand Godtfred Skjoldager Hansen i Herlev. I 1984 flyttede han til Køge, og siden foråret 1987 har han været selvstændig tækkemand.

I starten var Finn alene med en enkelt medhjælper, der hjalp i perioder. Ellers var firmaet baseret på samarbejde med andre tækkemænd, især tækkemand Johan Nielsen og tækkemand Peter Nielsen. Firmaet har langsomt udviklet sig med flere aktiviteter og medarbejdere.

Thomas har været med i firmaet fra han var ganske ung og fik interesse for arbejdet. I 2002 besluttede han at tage en håndværks uddannelse som tækkemand og gik i lære i firmaet. Siden 2006 har han været uddannet tækkemand. Siden har han uddannet sig som tømrer og energivejleder og siden 2009 har han deltaget i firmaet ledelse.

I 1995 blev firmaet meldt ind i Sjællands Tækkemandslaug, som siden 2001 blev til Dansk Tækkemandslaug og hermed blev firmaet dækket af BYG GARANTIORDNING.